Costa vs Shawcross (fota fra GettyImages)

Costa vs Shawcross (fota fra GettyImages)

Hvis du så kampen mellem Stoke og Chelsea i weekenden, så lagde du garanteret også mærke til de bataljer, der var mellem Diego Costa og Stokes store forsvarer Ryan Shawcross – nogle fysiske andre verbale og gestikulerende.

I et åbenhjertet interview med Daily Star forklarer Ryan Shawcross, hvordan han lukkede ned for Diego Costa og fik ham neutraliseret i kampen, hvor Stoke vandt 1-0 over Chelsea.

Flere gange under kampen viste Diego Costas frustration sig og flere gange udviklede det sig til mentale angreb på Ryan Shawcross, som da Diego Costa flere gange under kampen gestikulerede at Shawcross lugtede grimt af sved. Shawcross forklarer, at det var en måde at vinde mentalt over Diego Costa på. At lade Diego Costa fokusere på at provokere Shawcross som person, og derved fjerne fokus fra hans åbenlyst farlige angrebsevner var for Ryan Shawcross nøglen til at neutralisere Diego Costas målfarlighed.

Diego Costa er et blidt lam

Da Ryan Shawcross blev konfronteret med om han ikke blev provokeret af Diego Costa’s angreb på hans person, så var hans respons, at Diego Costas opførsel var intet mod hvad han havde oplevet i de lavere rangerende ligaer.

“Jeg har spillet i The Championship og der er der mange spillere, der er langt mere ondskabsfulde og de er langt mere hårdkogte.” Fortalte Shawcross og fortsatte: “Når du har fået Costa til at fokusere på dig istedet for på selve spillet så har du vundet kampen.”

Kampen mellem Chelsea og Stoke endte med 1-0 til Stoke City. Marko Arnautovic scorede kampens eneste mål.

Læs også: Pornhub afslører de 15 mest sexede fodboldspillere i verden

Diego Costa fokuserer på Ryan Shawcross (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Diego Costa fokuserer på Ryan Shawcross (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Kilde: Dailystar.co.uk