Det er  i morgen, at sæsonen fløjtes i gang, og vi har taget et kig på en meget usædvanlig kamp. Oprykkerne fra Brighton møder giganterne fra Man City. Sådan skal kampen vindes. 

AF KRISTIAN PARIS

Sergio Aguero vs Lewis Dunk/Shane Duffy

Lewis Dunk og Shane Duffy står overfor en kæmpestor opgave i morgen, når de skal holde Sergio Aguero væk fra at score. Makkerparret vil uden tvivl får hænderne fulde, når de står overfor en af verdens bedste angribere i morgen eftermiddag.

Hvis det lykkedes Aguero at få overtaget relativt hurtigt, at kan det nemt blive en sur dag for det defensvie makkerpar. Omvendt, hvis Augeros første aktioner mislykkedes, er det lige pludselig en god dag på kontoret.

2. Glenn Murray vs Vincent Kompany/John Stones

MANCHESTER, ENGLAND – DECEMBER 26: The injured Vincent Kompany of Manchester City walks off the pitch after only just coming on as a second half substitute during the Barclays Premier League match between Manchester City and Sunderland at the Etihad Stadium on December 26, 2015 in Manchester, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

I den anden ende er det Brightons offensive es Glenn Murray, der står overfor det bundsolide midterforsvarspark John Stones og Vincent Kompany.

Men er det så solide? Stones blev købt rekorddyrt ind sidste sæson, og der var øjeblikke, hvor man tvivlede på hans kvaliteter. Derfor bliver specielt hans opgør med Murray interessant for kampens udvikling.

Det er nok også der Murray skal prøve på noget, hvis han kan det…

3. Kyle Walker vs Anthony Knockaert

Ude på kanten udspiller sig der en duel mellem Kyle Walker, der netop er ankommet fra Tottenham, og Anthony Knockaert, der er kantspiller for Brighton.

De begge to vil meget gerne fremad og det kan skabe rum for dem begge den anden vej. Hvem, der klarer sig bedst, når de to står overfor hinanden er ikke til at vide.

Knockaert blev trods alt kåret som Championships bedste spiller sidste sæson… hmm…