Den ene af de to VM-semifinaler spilles i aften, den anden i morgen. Og det er den vi tager et kig på her: England vs. Kroatien. 

Kampen mellem Jordan Henderson og Luka Modric

Luka Modric spiller på en mere offensiv position på det kroatiske landshold og han kommer til at være vigtigere for landsholdet som man aldrig har været før.

Jordan Henderson kommer til at gøre livet surt for Modric. Han har under dette VM været en af nøglespillerne i landets overbevisende succes. Han kommer helt sikkert til at ofre noget offensivt spil for holde Modric nede.

Danijel Subasic vs Harry Kane

Harry Kane har lavet seks mål til dette VM og er en af hovedårsagerne til, at England nu står i en af de to VM semifinaler. Ingen keeper ved denne slutrunde har reddet et skud fra Kane, der var ingen for rammen.

Kane kommer til at stå over for Danijel Subasic i denne kamp og det bliver bestemt ikke en nem opgave. Kane skal i hvert fald være heldig, hvis han får scoret.

Kroatien vs Jordan Pickford

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Ingen Kroatisk spiller har scoret mere end et mål i denne turnering. Alle mål er blevet lavet af forskellige spillere,hele syv forskellige.

Det skaber en stor målfarlighed og alsidighed på holdet, men er også en ulempe, fordi landet ikke har en reel målscorer.

Nu skal de passere Pickford og det bliver bestemt ikke en let opgave, det er helt sikkert.

Raheem Sterling vs Dejan Lovren/Domagoj Vida

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

Han spillede ikke super godt mod Sverige, hvor han bestemt manglede selvtillid. Sterling kommer dog til at spille en stor rolle i morgen aften, når den sidste VM semifinalen spilles.

STerling kommer til at stå over for de to midtstoppere Dejan Lovres og Domagoj Vida, der begge vil gøre deres bedste for at holde City-manden nede.