En tidligere Chelsea-spiller er kommet med en meget bemærkelsesværdig udtalelse. Den handler om holdets helt store stjerne, Eden Hazard. Marcel Desailly mener nemlig ikke, at den belgiske superstjerne burde blive i London-klubben. For klubbens bedste burde man i stedet sælge ham og bruge de penge man får fra ham til at købe tre spillere, der alle kan forstærke nuværende forsvarende engelske mestre.

Desailly er en tidligere professionel fodboldspiller fra Ghana. Han storhedstid og højdepunktet for ham i karrieren var tiden i Chelsea fra 1998-2004, hvor han spillede mere end 200 kampe for klubben, der også nogle gange bare kaldes The Blues.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Den 27-årige Eden Hazard har stoet set siden ankomsten til Stamford Bridge for snart seks år siden været en fast bestanddel af Chelsea-mandskabet, og det er ofte ham, der i kampe med problemer med det offensive, løser problemerne og klarer det på egen hånd. Desailly mener dog ikke, at der er brug for det mere i klubben og han fastlår, at han håber, at træner Antonio Conte i sommerpausen bliver overbevist om, at den pris man kan få for Hazard er bedre givet ud på tre spillere, der kan forstærke holdet. Klubber som Paris Saint-Germain og Real Madrid har offentligt meldt deres interesse i Hazard.

Desailly siger til det engelske medie Goal.com følgende om et eventuelt Hazard-salg:

“Ejeren Roman Abramovich er passioneret og han er helt sikkert ked af, at man allerede nu er ude af Champions League. Han kan dog stadig få nogle gode spillere, selvom man ikke i næste sæson kommer til at være med i den prestigefyldte turnering.”

“Hvis du sælger Hazard i morgen kan du få verdensklasse spillere til samme pris. Det er en god handel for Chelsea. Jeg synes de skal gøre det.”