Sæsonen er gået på hæld, og klubberne kigger allerede nu frem mod næste sæson. Derfor er det lykkedes Euro Club Index statistisk at beregne de resultater der i denne sæson var mindst chance for at ske. Vi har valgt nogle af dem for jer her: 

AF KRISTIAN PARIS 

Burnley 2-0 Liverpool, August 2016

Burnley v Liverpool - Premier League

Chance for at ske: 22.2%

Det var kun den anden runde af sæsonen, da Liverpool mødte det netop oprykkede Burnley mandskab. Liverpool, der netop havde vundet over rivalerne fra Arsenal blev stoppet af mål fra Sam Vokes og til sidste Andre Gray, der slog sejren fast på 2-0.

Chelsea 1-2 Crystal Palace, April 2017

Chelsea v Crystal Palace - Premier League

Chance for at ske: 6.7%

Alle sorgerne taget i betragtning så har Crystal Palace faktisk noget at se tilbage på i denne sæson. For eksempel deres 2-1 sejr over de kommende mestre fra London, Chelsea.

Zaha og Benteke scorede begge i en memorabel sejr, der vil blive husket de næste mange sæsoner.

Crystal Palace 3-0 Arsenal, April 2017

Crystal Palace v Arsenal - Premier League

Chance for at ske: 18.5%

Uden tvivl den dårligste præstation af ARsenal i sæsonen. The Gunner mødte i sidste måned Crystal Palace på deres hjemmebane. Her gik det bestemt ikke som forventet og Sam Allardyces mandskab formåede bestemt at sætte Wenger og co. på plads og hjem til London igen.

Bournemouth 4-3 Liverpool, December 2016

AFC Bournemouth v Liverpool - Premier League

Chance for at ske: 18.2%

I en af, hvad der nok er en af de mest berømte kampe i sæsonen, kom Bournemouth tilbage fra 3-1 mod Liverpool. Det lykkedes med faktisk at score hele tre mål yderligere,  mens Liverpool blot formåede at score yderligere to mål, således at den legendarisk kamp endte 4-3 til hjemmeholdet Bournemouth.

Arsenal 1-2 Watford, December 2016

FBL-ENG-PR-ARSENAL-WATFORD

Chance for at ske: 6.6%

Måske blev Arsenal spillerne distraheret af muligheden for nye holdkammerater og en nye manager, da Watford slog dem med 1-2 på Emirates. Statistisk set er det denne begivenhed, der var mindst chance for at kunne ske i Premier League indtil videre.

Watford sikrede sig sejren indenfor de første 15 minutter, da det lykkedes dem at score hele to mål.