Chelsea-træner Antonio Conte er sammen med sine spillere nu milimeter fra at vinde Premier League med kun tre kampe tilbage.

“The Blues” er nu kun en sejr væk fra at kunne kalde sig engelske mestre og dermed vinde deres femte Premier League trofæ, efter at have vundet 3-0 over Middlesbrough mandag aften.

Conte, 47, fortalte til BBC Match of the Day: “Dette er min første sæson i England i en meget svær liga”

“Jeg er glad på mine spilleres vegne, de fortjener det. Vi viser, at vi har fortjent at vinde ligaen”

Chelsea møder West Brommich fredag aften, hvor de kan sikre sig mesterskabet. Skulle Chelsea gå hen og tabe kampen, så har de stadig to kampe tilbage til at afgøre mesterskabet. Tottenham, der er syv point bag Chelsea, møder Manchester United søndag, men der kan mesterskabet allerede være afgjort.

Chelsea slutter deres to kampe hjemme mod Watford og nynedrykkede Watford.

“Nu har vi taget endnu et skridt imod mesterskabet. Vi skal restituere godt og forberede os til West Brom” Sagde Conte efter mandagens sejr, der nedrykkede Middlesbrough tilbage til Championship.

“Vi skal prøve i næste kamp at blive mestre. West Brommich vil gerne spille en god kamp i mod os, men vi er klar.”


(Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Fabregas blev i går kåret til kampens spiller efter, at han lagde assist til Diego Costas og Nemanja Matics mål og han slog dermed rekord for at have lagt mindst 10 assists i seks sæsoner i træk.

Fabregas udtalte efter kampen:

“Det har været et svært år for mig. Jeg er vant til at spille en masse, men jeg føler, at jeg har vokset meget”

“Mange folk har fortalt mig, at jeg ikke er Antonio Contes type og, at jeg skulle forlade klubben, men jeg kan godt lide udfordringer”

“Jeg havde ikke spillet hver kamp, men jeg tror, at jeg har spillet i de sidste 20 kampe. Når jeg har været på banen, er min præstaion måske endda bedre end en hel sæson.”