Den tyske midtbaneprofil Sebastian Rode, der netop har skiftet Bayern München ud med Borussia Dortmund, afviste inden da et skifte til engelske Tottenham Hotspurs.

Den 25-årige midtbanespiller har de seneste to sæsoner optrådt for det tyske mesterhold Bayern München. I den seneste sæson er det blot blevet til 15 kampe for sydtyskerne, hvorfor Sebastian Rode har skiftet græsgange til mesterskabskonkurrenterne fra Ruhr-distriktet. BvB får i Rode en spiller, der er udset til at være direkte erstatning for den nu frasolgte Ilkay Gündogan, der som bekendt fulgte Pep Guardiola til Manchester City.

 

DORTMUND, GERMANY - JUNE 07: Borussia Dortmund unveils new signing Emre Mor on June 7, 2016 in Dortmund, Germany. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

(Getty Images)

Sebastian Rode afviste forinden da muligheden for at spille sammen med den danske landsholdsprofil Christian Eriksen i London-klubben Tottenham, ifølge det tyske medie Bild. Englændernes træner Mauicio Pochettino havde udset sig Rode som en af de spillere, der skulle styrke klubben forud for en spændende sæson med Champions League deltagelse og mulig mesterskabskamp. Tottenham kom med et tilbud, som spilleren lyttede til, men i sidste ende, var det ikke svært for ham at vælge Dortmund til, da det gav ham mulighed for at arbejde sammen med Ruhr-holdets træner Thomas Tuchel, som han har kendt i en årrække som en dygtig træner.

Kuriøst nok endte det altså med, at Sebastian Rode afviste at spille med Christian Eriksen for til gengæld at spille med en anden spiller, der er kendt på de danske breddegrader; Emre Mor, der satte dansk transferrekord med sit skifte til de sort-gule fra FC Nordsjælland for to dage siden.

Spændende bliver det at følge Gündogans arvetager, som nu skal forsøge at spille sig ind i hjerterne hos fansene på Dortmunds imponerende hjemmebane.