Det norske teenage fænomen, Martin Ødegaard, trænede med hos Liverpool, United, Bayern München, Manchester United, Manchester City og Arsenal, inden han i januar skrev kontrakt med Real Madrid. 16-årige Ødegaard var med for Norges U21 landshold i mandagens 0-1 nederlag til England. Efterfølgende udtalte den talentfulde Nordmand, at de skam var mægtig flinke i alle de engelske topklubber, men hans valg endte med Real Madrid, og det var han meget tilfreds med,

Derfor sagde Martin nej

Efterfølgende uddybede den lyshårede nordmand, som fylder 17  den 16. december, hvorfor valget var faldet på Madrid.

Madrid is very good. It is the best place if you want to become a better footballer.

Med nummer 10 på ryggen og Zinedine Zidane som træner ser fremtiden da og så lys ud for Ødegaard, der gør alt det rigtige – og i dette tilfælde altså valgte en fast plads på Real Madrids andet hold, Castilla team, fremfor øretævernes holdeplads i Premier League. Det har helt sikkert kostet lidt på bundlinjen, at han valgte en udviklingsplads hos Real Madrid i stedet for at gå direkte efter den helt store løn hos United eller Arsenal, men på den lange bane vil det  sikkert vise sig at være en klog beslutning – både økonomisk og karrieremæssigt. Ødegaard er ikke afvisende overfor England på et senere tidspunkt i karrieren, men lige nu bestræber hans sig på at udvikle sit talent – kvik knægt!

Tjener godt alligevel

Skiftet til Real Madrids andethold var dog ikke en decideret dårlig økonomisk beslutning, og den offensive norske midtbanespiller kan hæve en årsløn på omkring 20 millioner kroner i den spanske hovedstad. Gad vide hvad en 16-årig bruger så mange penge til?!

Selvom Ødegaard spiller for Castilla Team, er han tilmeldt Real Madrids Championsleague trup, så vi kan sagtens være heldige at se ham på TV i vinterhalvåret.

Læs også: real-madrid-martin-oedegaards-store-chance/