Liverpools helt store stjerne i denne sæson har helt sikkert været angriberen Mohamed Salah, der indtil videre har scoret hele 37 gange i alle turneringer. Det store antal mål får træner Jurgen Klopps assistent Peter Krawietz til at sammenligne Salah med Lionel Messi Barcelona og Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Han siger endda, at den lynhurtige ægyptiske fodboldspiller kan nå samme niveau som de to La Liga-spillere.

Siden ankomsten til Anfield i sommer, har Salah, der tidligere har spillet for blandt andet Chelsea og Fiorentina, været helt eminent og han er hurtigt blevet Liverpool-fansenes absolut yndlingsspiller. Med kun syv kampe tilbage af denne Premier League-sæson kæmper Merseyside-klubben om andenpladsen i ligaen sammen med Manchester United – men topscorertitlen den er stort set alle afgjort. Salah har scoret 29 mål, mens de nærmeste forfølgere, Harry Kane og Sergio Aguero har nettet henholdsvis 24 og 21 gange.

Cheftræner Jurgen Klopp har en assistent, der hedder Peter Krawietz og han siger om hans eminente spiller følgende til det engelske medie Goal.com:

“Personligt, så lagde jeg først mærke til Salah, da jeg med Borussia Dortmund forud for 2013-14-sæsonen spillede en venskabskamp mod FC Basel, der havde Salah på holdkortet. På den tid var han på højre kant og siden da har han ændret sig meget. Han har forbedret sig selv. Han er enorm vigtig for os og vi tror på ham.”

“Han største styrker hans hurtighed og hans konstante målstrussel for modstanderne. De er altid bange for ham. Fra det sekund han får bolden, så bliver han farlig og modstanderne bliver forskrækkede.”

“Kommer til at opretholde dette niveau i lang tid i endnu, så han kan komme niveau med Ronaldo og Messi. Det er jeg sikker på. Så kan han opnå lige så stor anerkendelse og status fra dem. De er alle tre gode fodboldspillere og Salah kan blive en del af Messis og Ronaldos selskab.”