Det engelske medie Goal.com skriver, at den tidligere Manchester City-spiller og nuværende Antalyaspor-spiller er blevet udelukket for alt fodbol de næste seks måneder. Den franske fodboldspiller er blevet dømt af UEFA, der mener, at han har ‘dopet’ sig med ulovlige stoffer i håbet om bedre præstationer på banen.. .

Vi kommer ikke til at se noget til Nasri det næste lange stykke tid – han er nemlig blevet suspendere og spørgsmålet er om han nogensinde overhovedet kommer tilbage på topniveau igen, hvad tror du? (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Det angivelige doping-forsøg skete i december forrige år, det vil sige 2016, da familien Nasri var på ferie i USA i Los Angeles. Her skulle en hele have sprøjtet 500 milimeter sterilt vand indeholdende mikronæringstoffer ind i den tidligere Arsenal-fodboldspiller krop – det er ifølge UEFA ulovligt og nu står Nasri over for en lang periode uden for fodboldbanen – han må ikke en gang træne med sit hold.

På det tidspunkt, hvor behandlingen på den amerikanske lægeklinik blev foretaget spillede Nasri for La Liga-klubben Sevilla og han havde det eftersigende så skidt i kroppen, at han blev nødt til at tage til USA for at for sine problemer behandlet. Om 500 ml ulovlivgt valg har hjulpet er ikke til at sige.

Den i dag 30-årige fodboldspiller var et særdeles hot navn i omkring 2010. Efter tre år – fra 2008 til 2011 skiftede han fra Arsenal til Manchester City for 25 millioner pund, hvilket svarer til cirka 200 millioner danske kroner. Siden har han vundet to Premier League-titler med den blå del af Manchester og i 2017 blev han udlejet til Sevilla i jagten på mere spilletid. I La Liga-klubben spillede han hele 30 kampe og scorede tre mål.