Den tidligere Manchester United-spiller Paul Ince langer ud efter den nuværende træner i klubben og siger, at holdets helt store stjerne Alexis Sanchez tjener for mange penge til at blive brugt forkert af Mourinho. Og at den chilenske landsholdsspiller er ineffektiv netop af den grund. Det skriver Goal.com i dagens avis.

The Red Devils som Manchester United også bliver kaldt, skuffede endnu en gang i weekenden i 0-0-kampen mod Crystal Palace. Klubben fra den røde del af Manchester er nu seks point efter fjerdepladsen fra Chelsea og hele 15 styks efter Manchester City, der i skrivende stund ligger til at vinde titlen.

Problemet mod Palace var, at der på den sidste tredjedel simpelthen ikke var kynisme nok blandt spillerne. Der blev brændt alt for  mange chancer og koncentrationen var der ikke nok af. Og så fortsatte, hvad der ser ud til at blive en trend mht til Sanchez og hans elendige spil, form og alle andre facetter af fodboldspillet.

Den lynhurtige fløjspiller har i løbet af de sidste par måneder på Old Trafford i den grad ikke imponeret. Han præsterer ikke, og er næsten usynlig, når han er på banen. I kampen i weekenden startede han således på bænken. Og vi har altså med en spiller at gøre, der tjener på den anden side af 4 millioner dansker kroner. Om ugen.

Løsningen er her

Og det mener den tidligere United-spiller, mellem 1989 og 1995, Paul Ince at vide hvorfor. Træner Jose Mourinho bruger nemlig 29-årige Sanchez forkert.

Han siger: “Når den står 0-0 mod Palace så skal man ikke skifte Fellaini ind og begynde at slå lange bolde, når man har en spiller som Sanchez. Fellaini er god, men høje lange bolde er det som Palace er bedst til. De lever af tilfældigheder og styrke i luftspillet. I stedet skulle Sanchez spilles i fødderne eller fladt i dybden, så han kan blive isoleret med en back på den sidste tredjedel. Og derfra udfordre sin direkte modstander.”