Manchester City har angiveligt sendt et forbedret bud af sted mod London, og det kan blive den sidste brik i Alexis Sanchez’ forestående skifte til Manchester-klubben.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 06: Alexis Sanchez of Arsenal looks on from the bench prior to the The FA Community Shield final between Chelsea and Arsenal at Wembley Stadium on August 6, 2017 in London, England. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Arsenal ser ud til at indstille sig på, at de nok mister den chilenske offensivspiller i dette transfervindue, men klubben fra London har også en mand, de gerne vil erstatte Sanchez med.

Det skulle angiveligt være Monacos offensivspiller Thomas Lemar, som man allerede denne sommer har forsøgt at hente – dog uden held.

Det sidste bud var på hele £50 millioner, og sidste torsdag beskrev træner Arsene Wenger handlen som værende lukket, fordi Monaco havde lukket døren.

Hvis Arsenal formår at åbne døren, kan den 21-årige Lemar dog vise sig at blive en brugbar erstatning for Sanchez, der er fast besluttet på at skifte Arsenal ud med Manchester City denne sommer, da han kun har et år tilbage af sin kontrakt med klubben, er det dog også i Arsenals interesse at komme af med chileneren.

Derudover er der også snak om, at Lucas Pérez og Joel Campbell vil forlade Premier League-klubben på transfervinduets sidste åbningsdag. Sidstnævnte er ikke kun interesseret i endnu en lejeaftale, men vil gerne væk på en permanent aftale, han kan dog blive nødt til at indfinde sig i en eventuel lejeaftale.

Shkodran Mustafi ser også ud til at blive i London, da forhandlingerne med Inter brød sammen. Et skifte for Jean Michaël Seri, som i sidste uge fejlede i forhandlingerne med Barcelona, er også et interessant emne for London-klubben i en erstatning for Santi Cazorla på længere sigt.