Arsenal har angiveligt allerede fundet deres erstatning for Alexis Sanchez, der med stor sandsynlighed skifter til Manchester City enten her til vinter, eller til sommer, når transfervinduet igen åbner. 

AF KRISTIAN PARIS

Det forlyder fra flere britiske medier, at Wenger og resten af Arsenals nu endelig har accepteret at deres største stjerne, Alexis Sanchez, er på vej væk fra klubben i London. Det skriver the Independent.

Men det gør åbenbart ikke det store for mediet slår nemlig fast, at Wenger har udset sig en spiller, der skal  overtage chilenerens plads i truppen . Det drejer sig om den 21-årige spiller Cristian Pavon, der på det seneste tiltrukket sig stor interesse fra hele Europa.

Han blev rigtig kendt i maj 2016, da både Juventus, City også var interesseret i den unge argentiner. Det forlyder dog, at det er Arsenal der fører jagten på det unge talent – de har lavet adskillige baggrundstjek på spilleren.

. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Den unge spiller fra Boca Junior har den samme spillestil som Sanchez, og på den måde vil han fungere som den perfekte og ideelle erstatning for Chileneren, der nok forlader klubben til sommer eller til januar.

Boca vil dog helst ikke se deres spiller forlade klubben, fordi de i øjeblikket jagter Copa Libertadores, der er det samme som Champions League bare i Sydamerika.

Den argentinske klub har vundet seks Copa Libertadores og på det seneste har de brugt tiden på at forbedre deres trup yderligere. Eksempelvis har de hentet den tidligere Manchester United spiller Carlos Tevez, der vender tilbage til sin barndomsklub.

Men hvis Pavon skulle forlade klubben, bliver det for det størst tænkelige beløb, da Juniors naturligvis vil gøre, alt hvad de kan for at få mest for spilleren.

The Gunners møder Nottingham forest i FA Cup finalen i morgen søndag, og måske bliver det Sanchez sidste kamp for Arsenal og Wenger.