Alexis Sanchez sagaen fortsætter med at eksistere selv efter transfervinduet er lukket og mulighederne fro chileneren er begrænsede for at komme væk fra London. 

AF KRISTIAN PARIS

Tidligere på sommeren blev det slået fast, at den chilenske landsholdsspiller var ivrig efter at komme til Manchester City. Det skifte forhindrede Arsenal manager Arsene Wenger dog, og han er stadig at finde i Arsenal.

Nu ser det ud til at landsholdsspilleren frustration er vokset til, at han ikke mere kun vil til City – han vil helt væk fra England og til La Liga istedet.
Det spanske fodboldmedie Diario Gol skriver, at det angiveligt er Real Madrid den hurtige angriber har tænkt på som en mulig arbejdsgiver i fremtiden.

The Gunners har ikke formået at hente en erstatning for Sanchez endnu, hvilket betød, at han ikke kunne skifte klub i dette transfervindue.

Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Men selvom city tilbød hele 850 millioner for den hurtige afslutter kunne det ikke lokke the Gunners til at sælge deres bedste offensivspillere i mange år. Også selvom Arsenals var meget interesserede at hente Monacos Thomas Lemar kunne de mange millioner altså lokke dem til at sælge for at hente franskmanden hos de franske mestre.

Den 28-årige chilener har angiveligt allerede haft kontakt med Zinedine Zidane, Real Madrids manager, hvilket tyder på et meget snarligt skifte – måske allerede i vintertransfervinduet.

Og eftersom Sanchez kontrakt udløber til sommer, gør klubben nok klogt i at sælge ham til vinter. Ellers risikerer de nemlig, at han smutter på en fri transfer til sommer, og det er der nok ikke nogen i London, der er særlig tilfredse med.