To af de hotteste navne i engelsk fodbold er lige nu Sanchez. Davinson er netop skiftet til London klubben Tottenham og Alexis har længe været rygtet væk fra den anden London klub, Arsenal. 

AF KRISTIAN PARIS

I kølvandet på Tottenhams nyeste indkøb, Davinson Sanchez, der har skiftet de vante omgivelser i Amsterdam ud med storlondon, bringer vi jer en eksklusiv historie om en forsvarsspiller, der angiveligt har fravalgt selveste Barcelona FC.

Den colombianske landsholdsspiller er et kæmpe scoop for Spurs, der hele sommeren har ledt efter Kyle Walkers erstatning på højrebacken. Det problem er Sanchez måske løsninge på. Han har i hvert fald et ry som en af de bedste unge spillere i hele verden – og det siger ikke så lidt.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Skiftet til Tottenham kom tidligere på ugen, efter lang tids optakt med diverse spekulationer. Handlen koster SPurs omtrent 400 millioner, men det er jo godt givet ud, hvis man tager hans potentiale taget i betragtning.

Faktisk er det kommet frem at de catalonske giganter FC Barcelona også var interesseret i colombianeren inden han valgte Tottenham. Det skriver Don Balon.

Det forholder sig således, at Barcelona angiveligt havde en ‘gentleman aftale ‘ om at hente Davinson næste sommer efter VM i Rusland, men det har Tottenham altså forpurret.

 

Den spanske avis skriver også, at Sanchez faktisk afslog Ernest Valverdes tilbud, fordi han ikke følte, at han kunne garantere ham førsteholdsfodbold – og det mener han altså han kan få i Tottenham forud for den nye sæson.

Barcelona havde ellers udtænkt sig Sanchez som en langtidsafløser for legenden Javier Mascherano, der er på vej på pension inden så længe.