Manchester United-træner Jose Mourinho fortæller til den engelske avis The Telegraph, at han frygter, at nyindkøbet Alexis Sanchez kommer til at møde modstand af modstanderens fans, specielt når klubben spiller på udebane. Årsagen er simpel og du kan så selv vurdere, hvad du synes om det. Sanchez’ løn er nemlig så stor, at flere fans godt kan finde på at være grove over for spilleren – det er set før, skriver Goal.com.

Sanchez er ikke mere Arsenal-spiller (Photo by Richard Heathcote/Getty Images).

Sanchez er stort set garanteret en fjendtlig-modtagelse, når Manchester United møder Tottenham eller Spurs, som de også kaldes, onsdag aften i Premier League. Det er kun ni dage siden han skiftede Emirates ud med Old Trafford, men flere fans kan gode være bitre over en spiller enorme løn. Den chilenske landsholdspiller kan ifølge flere medier hæve, hvad der svarer til 120 millioner danske kroner om året i banken. Det er tal, der gør ham til den bedst betalte spiller gennem alle tider i hele Premier League.

Jose Mourinho, der tidligere har trænet stjerner med høje lønninger mener, at det kan blive slemt med bu-råbene af Sanchez, men siger, at det er noget han som professionel fodboldspiller, skal kunne håndtere. Den tidligere Real Madrid- og Chelsea-træner siger følgende:

“Jeg tror, at Sanchez kommer til at få en ubehagelig modtagelse på de fleste stadions vi kommer til at besøge. Det har ikke noget at gøre med rivaliseringerne, sådan er det bare. Jeg tror, at det kommer til at ske, i større eller mindre grad, alle steder. 

Jeg tror, at det er konsekvensen af at tjene så meget som han gør. Han tjener flere penge end almindelige mennesker og det kan være svært at acceptere. Selvfølgelig er det svært at acceptere, men når man spiller for en stor klub, får man en stor sum penge. Jeg tror ikke det rører ham og som professionel fodboldspiller skal han også lade de negative tilråb og den negative atmosfære omkring ham, gå ubemærket hen. “