Det er nok ikke gået de fleste fodboldentusiaster ører forbi, at Alexis Sánchez og Mesut Özil i øjeblikket ikke enes med Arsenal om en forlængelse af deres kontrakter. Nu undrer Arsenal-fansene sig dog især over én ting, de ikke helt rigtig kan forstå. 

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Mesut Özil og Alexis Sánchez har begge kontraktudløb til næste sommer, og kan derfor allerede til vinter forhandle med andre klubber, takket være den famøse Bosman-regel, som gør, at spillere et halvt år før deres kontraktudløb kan forhandle med klubber, som kan hente dem – kvit og frit.

Det tyder dog også på, at Sanchez og Özil, de to helt store profiler i London-klubben, er på vej væk, eller skal se sig om efter en ny klub.

Onsdag var de nemlig ikke med på det holdbillede, der blev taget i forbindelse med leveringen af et nyt jakkesæt fra klubbens jakkesæt-sponsor, Cavallaro.

Og det bekymrer – forståeligt nok – en hel masse fans, som holder af The Gunners. For hvis de to spillere ryger, så er der ikke megen styrke tilbage i truppen, der i sidste sæson gik glip af Champions League-kvalifikation i rigtig, rigtig mange år.

I morgen skal klubben derfor møde hviderussiske BATE Borisov, der nok ikke bliver den helt store udfordrer for London-klubben, der må forventes at spare en del spillere, inden søndagens Premier League-opgør hjemme mod Brighton & Hove Albion.

Nedenfor kan du se holdbilledet og Gooners’ kommentarer hertil.