Manchester United er mere og mere i vælten på det seneste- i sær efter nederlaget til Sevilla i går i Champions League. Her er fire eksempler på, hvor dårlige nogle af klubbens spillere er blevet siden ankomsten af klubbens seneste nyindkøb, Alexis Sanchez, der kom til i januar i år. 

4.. Nemanja Matic

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Matic har vist sig at være mere end en god investering for Mourinhos mandskab. I sær hvis man betragter hans afløser, Bakayoko, og hvordan det er gået ham i hans tidligere klub, Chelsea.

Serberen er siden ankomsten af Sanchez begyndt at spille flere svære og avancerede bolde og det har medført, at han taber bolden mange flere gange end tidligere.

3. Antonio Valencia

Valencia er ikke officielt klub kaptajn, men han har oftere været anfører end han ikke har været i denne sæson, og det har blandt andet medført, at han har etableret sig selv som en af de bedste højre backs i Premier League.

Han er dog ikke kendt for sit småspil, men skal i stedet bruge sine evner til at forsvare og løbe op og ned af kanten for at lægge indlæg.

2. Romelu Lukaku

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

At score mål har altid betydet, at man nogle taber og giver afkald på bolden. Faktisk er der kun en spillere, der oftere giver bolden væk end Lukaku og han følger her på listen.

Belgieren er begyndt at score oftere, men det betyder ikke, at han taber bolden færre gange – tværtimod.

1. Ashley Young

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

En glemt spiller i Uniteds trup er i den grad Ashley Young, der åbenbart er blevet en meget solid venstre back for klubben i denne sæson – og meget vigtig for Jose Mourinho.

Den 32-årige spiller er god til at cleare og forsvare i sin defensive rolle, og modsat er han god til at komme til indlæg i den anden ende, når der skal angribes.