Chelsea-træner Maurizio Sarri taler ud om sin måde, hvorpå han fik angriber Gonzalo Higuain til at være en vaskeægte målmaskine, da de begge to var i Napoli. Det skriver Goal.com. Milan er lige nu i forhandlinger med Genoa om at købe deres angriber Krzysztof Piatek, og såfremt denne handel går i gennem, vil det give Higuain lov til at forlade AC Milan, som han i øjeblikket er lånt ud til fra Juventus.

Derudover så skulle Chelsea også være tæt på at leje den falmende stjerne Alvaro Morata ud. Atletico Madrid skulle stå klar til at underskrive en aftale med den spanske landsholdsangriber. Og det giver altså plads i Chelsea-truppen til endnu en angriber. Så vil det være Gonzalo Higuain og Oliver Giroud, der bliver London-klubbens to primære angribere.

Og der er vist ingen tvivl om at italienske Sarri, der har ansvaret for Chelsea, har en forkærlighed for den argentiske angriber. Da Sarri var træner for Napoli og da Higuain også var i klubben, slog han nemlig en 50 år-gammel Serie A-mål-rekord. Han scorede nemlig imponerende 26 mål i 2015-16-sæsonen.

Sarri siger: “Det er svært at give den præcise årsag. Han var bare god. Jeg tror, at bare ramte alt perfekt i den sæsonen. Alle spillerne, holdet og menneskene bag holdet var dybt involveret i Higuains rekord. Ikke kun mig, men alle omkring holdet.”

Såfremt Higuain skifter så bliver han altså genforenet med sin gamle træner. Og håbet er så, at de sammen igen, kan lave en målrekord – og måske få mesterskabet til Stamford Bridge. Faktisk er han ikke den første spiller, der bliver genforenet med Sarri i Chelsea. Sarri hentede nemlig midtbanespilleren Jorginho i sommer fra netop Napoli.