Transfervinduet er åbent og den nye sæson står for døren. Chelsea skal forsøge at genvinde Premier League-titlen og til det har de erhvervet sig en ny træner. Han hedder Sarri, kommer fra et trænerjob i Napoli og erstatter Antonio Conte som cheftræner i London-klubben.

Samtidig med den nye træner, så har Chelsea blandt andet hentet Jorginho. En forstærkning på midtbanen, der formentlig kommer til at indgå i stærkt samarbejde med N’Golo Kante og Cesc Fabregas netop på den centrale midtbane.

Eden Hazard er klubbens helt store stjerne og hvis man skal gøre sig forhåbninger om at komme i nærheden af det engelske mesterskab, så skal den belgiske landsholdsspiller under ingen omstændigheder forlade Stamford Bridge. Det er dog ikke det som medierne i øjeblikket skriver om. De er nemlig overbeviste om at 27-årige skifter til Real Madrid inden vinduet smækker i. Blandet andet Goal.com skriver dette.

Spørger man den nye træner, Sarri, så er han overhovedet ikke bekymret for rygterne om hans superstjerne. Tværtimod, så får Hazard tilmed fri, fordi han har ‘brug’ for det.

Sarri fortæller følgende: “Jeg ikke talt med ham om rygterne om Real Madrid. Ikke endnu. Vi har kun talt om, om han kunne få lov til at få fri søndag og først møde ind mandag. Og lige nu er det ikke noget problem. Han har fået en fridag. Jeg tvivler ikke på Hazard. Han holder ikke nogen for nar, så nej. Nej til at  han skifter. Men på anden side, så kan der ske alt i i fodbold og jeg vil aldrig nogensinde udelukke noget 100 procent.”

Courtois også usikker

En anden spiller, der også har været rygtet til Real Madrid er målmand Thibaut Courtois. Han har familie i Madrid og kunne derfor være tilbøjelig til at underskrive en kontrakt med hovedstadsklubben. Intet er dog officielt og der afventes stadig for begge parter i sagen om Hazard og Courtois.