Chelsea overvejer eftersigende at skille sig af med deres nuværende manager, Sarri. Han har ikke levet op til forventningerne.

I stedet for er det store spørgsmål hvem der skal ersatte Maurizio Sarri, hvis han skulle blive fyret af London klubben.

Flere engelske aviser hævder, at Chelsea har et godt øje til Javi Garcia. Han er i skrivende stund manager i Watford klubben, der både er fra London og en del af Premier League.

Sarri kom til London i sommers. Og det har bestemt ikke været verdens bedste sæson for italieneren og co. Lige nu er de stadig med i toppen af Premier League og med i semifinalerne i Europa League. Desværre har resultaterne i den bedste engelske række ikke helt levet op til forventningerne.

​Flere medier har hævdet, at respekten og hierarkiet i klubben er ved at smuldre. Specielt efter 4-0 nederlaget til Bournemouth i januar i år. Der røg de ud af FA Cuppen og tabte EFL Cup finalen også.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Garcias succes i Watford er bestemt ikke gået ubemærket hen. Han kunne være en potentiel afløser for Sarri i London klubben.

Chelsea har haft det lidt svært på det seneste. De lider lige nu under et transferban på to vinduer. Rygterne går på, at ledelsen i klubben ikke har tillid til, at den 48-årige manager kan gøre klubben til den størrelse som de i manges øjne burde have.

Italienerens kontrakt udløber dog først i sommeren 2023. Det betyder, at det bliver dyrt for Chelsea, hvis de vælger at fyrre Sarri. Han har nemlig tre sæsoner mere i sin kontrakt med klubben.