Bundesliga-spilleren Leon Goretzka rygtes væk fra tysk fodbold, og mod enten spansk eller engelsk. Der er interesse i den unge tysker fra spanske og engelske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Den 22-årige Schalke-midtbanespiller Leon Goretzka rygtes nu væk fra den tyske klub. Der er ifølge det engelske medie Mirror, stor interesse i den unge tysker. Der er både store klubber fra La Liga og Premier League som viser interesse.

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Mediet skriver at det er klubberne FC Barcelona, Arsenal, Manchester City og Real Madrid som jagter Leon Goretzka. Det engelske medie skriver dog at det er FC Barcelona, som indtil videre har vist størst interesse i Schalke-profilen.

Leon Goretzkas kontrakt med den tyske klub udløber næste sommer, og derfor skal Schalke overveje nogle ting. Enten skal de få forlænget med den 22-årige tysker, ellers bør de sælge ham og få sikret sig de penge de kan.

Det engelske medie melder samtidig at den forventede pris på den unge tyske midtbanespiller, ligger på omkring 180.000.000 kroner. Den pris forventes dog at kunne stige, såfremt der for alvor bliver vist interesse i Schalke-profilen.

Skifter tyskeren mon til den spanske storklub?

FC Barcelona har for nyligt hentet den brasilianske midtbanespiller Paulinho til klubben. Det tyder på at FC Barcelona formentlig kan hente endnu en midtbanespiller til Camp Nou. Hvor vidt de så mangler midtbanespiller på Camp Nou, er tvivlsomt.

Læs også: Manchester City jagter tidligere United-spiller