Den 21-årige Schalke-stjerne Max Meyer, rygtes igen væk fra Bundesliga-klubben. Det er Tottenham som ifølge Bild viser stor interesse.

Af Lasse D. Drescher

Det tyske medie Bild, skriver at Premier League-storklubben Tottenham har stor interesse i Schalke-profilen Max Meyer. Den 21-årige tysker har tidligere været rygtet væk fra den tyske fodboldklub.

(Photo by Sascha Steinbach/Bongarts/Getty Images)

Mauricio Pochettino har ifølge det store tyske medie, haft interesse i den tyske kreatør. Meyer har dog ikke for alvor slået igennem, og det tyske medie skriver at det formentlig er derfor han ikke er blevet solgt.

Schalke-stjernen Max Meyer har ifølge mediet spillet 163 kampe, for Bundesliga-klubben. Det er i de kampe blevet til 22 scoringer. Den unge tysker har samtidig en del erfaring, og derfor kan det blive en solid signing for Tottenham.

Vil Meyer gerne til Tottenham?

Det tyske medie skriver samtidig at Max Meyer tilbage i december, udtalte at Tottenham er en god klub fordi de unge får så meget spilletid. Derfor er der ingen tvivl, om at den unge tysker formentlig kunne få godt med spilletid på Mauricio Pochettinos mandskab.

Der meldes dog ikke om nogen forventet pris, på den unge tysker. Dog understreger Bild at Meyer ikke bliver billig. Eftersom at han har spillet mange kampe for Schalke, og derfor har meget erfaring. Selvom den tyske kreatør blot er 21 år gammel.

Læs også: HAHA: De grimmeste frisure set i moderne fodbold nogensinde