Schalkes unge stjernefrø Max Meyer har indrømmet, at hans fremtid er usikker, eftersom der kun er 15 måneder tilbage af den unge tyskers kontrakt.

AF KRISTIAN PARIS 

Ifølge britiske Daily Mirror og den tyske tv-station ZDF, er den unge U21 kaptajn åben for enten at blive i Schalke endnu en sæson, men også at forlade de trygge tyske rammer,hvor han har spillet hele sit liv.

I et interview, der handlede om hans nuværende kontrakt situtation, udtalte den unge midtbanespiller sig følgende:

“Der er endnu ikke blevet diskuteret nye kontrakt vilkår”. Og da han blev spurgt om, hvorvidt  han ønskede at forblive i klubben lød svaret:

“Hvorfor ikke? Jeg kan forestille mig begge muligheder (at blive eller at skifte til sommer, red.). Der er 50-50 odds.” 

Disse nyheder får selvfølgelig flere klubber til at spidse øre, og det er specielt de engelske Premier Leauge klubber, der har et godt øje til tyskeren. Af mulige kandidater nævnes Mauticio Pochettinos Tottenham, der angiveligt vil gå efter at forstærke midtbanen henover sommeren.

(Photo by Sascha Steinbach/Bongarts/Getty Images)

Desuden er Liverpool og Jürgen Klopp også interesseret, og de holder fortsat øje med den unge landsholdspiller. Eftersigende havde Klopp allerede et godt øje til ungen Meyer, da han var manager i Dortmund, hvorfor han har kunnet se ham udvikle sig gennem hans tid i Bundesligaen.

Schalke bliver formentlig nødt til at skille sig af med enkelte spillere, heriblandt dem, der tynger mest på lønseddelen  – heriblandt Meyer – eftersom klubben er langt fra deltagelse i nogen former for europæisk fodbold til næste sæson.

 

Pt. befinder de sig på Bundesligaens niende plads, med kun fire point op til sjettepladsen der giver adgang til kvalifikation til Europa League.

Klubben skal derfor virkelig stramme sig an og give den ekstra skalle, hvis de ønsker at spille europæisk fodbold til næste sæson. Ja, og så ikke mindst for at holde på nogen af de bedste spillere, heriblandt Meyer, Leon Goreztka, Kolasinac…