Som altid var det en fornøjelse at se og høre de tyske fans på endetribunen på Etihad Stadium. For imens hjemmepublikummet holdt sig noget mere tilbage, så var der godt gang i stemmebåndene hos udeholdets tilhængere.

AF: EMIL PLOVGAARD

Sergio Agüero Manchester City Schalke

Det gav minder om en oktoberfest, da Schalkes fans satte gang i tribunen. For på trods af, at både lederhosen og schlagermusikken manglede, så var der formentlig røget en del øl indenbords.

Desværre fortsatte festen ikke på banen for Schalke 04, der led et svidende nederlag på udebane mod Manchester City.

En Schalke-defensiv var hårdt prøvet i løbet af første halvleg, men de holdt stand i 35 minutter. Herefter gik det dog noget ned ad bakke for Gelsenkirchen-drengene.

Sergio Agüero omsatte et straffespark til mål efter 35 minutters spil, og blot tre minutter senere var den argentinske angriber på spil igen.

Man skal ikke give argentineren meget plads i det lille felt, og det fik de, i dagens anledning, lysegrønne tyske gæster at føle. 2-0 efter 38 minutters spil, og det var ikke ufortjent.

To minutter før pausen gjorde den tidligere Schalke-spiller, Leroy Sané, det til 3-0, og han satte dermed et stort punktum for tyskernes videre færd i europæisk sammenhæng.

Festen fortsatte efter pausen

Raheem Sterling ville også være med i festen. Efter 57 minutters spil gjorde han det således til 4-0. Efter et kort VAR-gennemsyn blev målet godkendt, og det kunne få City-spillerne til at bryde ud i jubel.

Godt og vel et kvarter senere sparkede Bernardo Silva sit hold på 5-0, og så var al spænding ligesom forduftet.

Manchester City-lokomotivet fortsætte med at tromle på fulde damp. Den blot 18-årige Phil Foden scorede sit første mål i Champions League-sammenhæng, da han bragte The Citizens foran med 6-0.

Som om, det ikke var nok, så lukkede og slukkede brasilianske Gabriel Jesus kampen med sit mål til 7-0.

Med en samlet sejr på 10-2 er det engelske mandskab fortjent videre til kvartfinalen i Europas fornemmeste turnering.

På dagen var det tydeligt at se, at Manchester City trods alt er et par niveauer over Schalke. Selvom målene væltede ind i Ralf Fährmanns mål, så giver de tyske fans altid noget kulør på de lydtomme, engelske stadions.

Herunder kan du se nogle videoer, som viser, hvordan flere tusinde Schalke-fans havde en fest i Manchesters gader op til kampen.