Den danske Premier League-målmand Kasper Schmeiche l har klare meninger om hvilken målmand, der er bedst i den bedste engelske række. Det skrivr dt engelske medie Goal.com i agens avis. Leicester City-målmanden udtaler nemlig, at det er Manchester Ciry-keeperen Ederson som han ser som den bedste i Premier League.

Og dermed vægter den danske landsholdsspiller altså både Ederson over David De Gea fra Manchester United og Liverpools Alisson.

NIZHNY NOVGOROD, RUSSIA – JULY 01: Kasper Schmeichel of Denmark clears the ball during the 2018 FIFA World Cup Russia Round of 16 match between Croatia and Denmark at Nizhny Novgorod Stadium on July 1, 2018 in Nizhny Novgorod, Russia. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Men dette i mente, så er Alisson, der er fra Brasilien ligesom Ederson, stadig førstevalg på det brasilianske landshold. Og det er så spørgsmålet om det fortsat kommer til at være sådan.

City er det hold, der fører Premier League foran Liverpool, men hvem har den bedst keeper? Ederson har indtil videre imponerende 19 cleen sheets, men Alisson har én mere. De er altså tætte. De sidste mange sæsoner har den fælles opfattelse været, at United-keeperen David De Gea var den bedste. Men på det seneste har der været tvivl om den opfattelse. Han har nemlig flere gange fejlet fatalt og kostet point. Og han har ikke lignet sig selv.

Schmeiche l udtaler sig

Schmeiche l siger følgende:

“Jeg vil sige, at Ederson sammen med Marc-Andre ter Stegen og Jan Oblak er de tre bedste i verden. Og det har de været i noget tid for mig. Den måde Ederson spiller på er så modig. Og tapper. Han tør at spille fodbold selvom der er pres på og det gør City til et klassehold.

Og så går han langt ud. De kan med sikkerhed presse op fordi de ved, at der er en bag ved, der støtter dem.”