Den tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes fortæller, at han mener, at Premier League halter efter de andre europæiske ligaer, og at der kun findes tre verdensklassespillere i den bedste engelske række.

Af David Paris

Paul Scholes, der i dag er 42 år og fodboldekspert, fortæller til det engelske medie givemesport.com, at han mener, at der kun er tre absolutte verdensklassespillere i den bedste engelske række Premier League. Derudover slår han fast, at det ikke er den bedste liga i verden, selvom mange mener det.

Han har eftersigende fortalt avisen The Guardian, at han foretrækker at se ‘engelske seriefodbold’ i stedet for Premier League.

Udtalelsen kommer på baggrund af den kritik fra den tidligere Manchester United-midtbanespiller- og anfører. Han siger nemlig: “Du hører folk, der snakker om engelsk fodbold som verdens bedste. Nej, jeg mener, at Spaniens liga er langt den bedste. Tyskland har bedre hold. I Italien er styrken i bredden på spillere ikke så stor. Folk taler om Italien som en dårlig liga, men hvad med den engelske?”

Først langer han altså ud efter den engelske liga, som af mange eksperter og spillere, nævnes som verdens bedste og mest hårde liga at spille i. Som sagt er Scholes af en anden opfattelse.

Derudover mener han også, at Premier Leagues, med afstand, tre bedste spillere, spiller for samme klub – Manchester City.
“Der skal foregå et reelt skridt op i kvalitet i England. Udover Sergio Agüero, Kevin De Bruyne og David Silva, har vi ikke de bedste spillere. Alle de bedste spillere i verden er i andre lande.”

Med den udtalelse fastlår han samtidig, at han ikke mener at Manchester Uniteds to nye sommersignings, Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic er blandt verdens bedste spillere. Dette på trods af en pris på Pogba på 762 millioner kroner.

Synes du han har fat i noget?