Den tidligere Manchester United-spiller, Paul Scholes, mener, at hans tidligere klub står over for en hård udfordring, når de skal forsøge at jagte det 21. mesterskab i De Røde Djævles historie.

Paul Scholes

Den tidligere Manchester United-spiller, Paul Scholes, arbejder nu som ekspert på et fodboldmagasin på den britiske tv-kanal, BT Sport. Foto: Clive Brunskill/Getty Images

– Hvert år, Manchester United ikke vinder noget, er en katastrofe. Så kontant er udmeldingen fra den 43-årige Scholes, som vandt 11 mesterskaber på Old Trafford.

– Han skal selvfølgelig gå efter at vinde ligaen, men der er så mange gode hold nu, at det bliver svært.

– Mourinho ser ikke glad ud. Det er et hold, som tilegner sig point, men de forbløffer dig ikke, og det er han formentlig tilfreds med. Det er det, han har det bedst med, og det, han har skabt resultater med de seneste år.

– Jeg tror, at han har alle ressourcer til rådighed, for at skabe et hold, som kan vinde ligaen. Det er, hvad fansene forventer, og også de personer, som står øverst i hierarkiet hos United, afslutter den 43-årige englænder, som også står noteret for 66 landskampe for England.

LÆS OGSÅ: UEFA: Fansenes opførsel skal forbedres, ellers bliver I straffet!