Af Anders Lang Jensen

Der har været adskillelige brasilianske stjerne gennem årenes løb. Nu skulle der angiveligt være en ny stjerne i svøb, og ham er Liverpool klar til at hente.

Den sydamerikanske unge stjerne ved navn Luan bliver kaldt ”Den Nye Ronaldinho”. Han spiller i klubben Gremio. Og nu er engelske Liverpool altså klar til at skrive under med den tekniske kreatør, mange forhåbentlig vil kende mere til i fremtiden.

Ifølge engelske The Mirror har the reds scoutet den 24-årige brasilianer i et års tid. Ifølge avisen er en handel tæt på at være lukket. Specielt fordi Gremio-spilleren afviste en kontraktforlængelse i sidste måned. Derfor vil tyske manager Jürgen Klopp tilføje endnu en brasilianer til truppen udover Philippe Coutinho, Roberto Firmino og Lucas.

Photo by David Blunsden/Action Plus via Getty Images

Den brasilianske landsholdsspiller har kontraktudløb om bare et enkelt år, og det har angiveligt tvunget Gremio-klubben til at snakke om et skifte for Luan. Økonomien er vigtig for den brasilianske, der i øvrigt er Lucas i PSG tidligere klub.

Avisen erfarer, at Luans agenter var i London tilbage i april måned, og her snakkede man med repræsentanter fra Liverpool om en handel til Premier League-klubben på Anfield.

Liverpool er angiveligt enige med Gremio om en pris på de £26m, og det ligner kun et spørgsmål om tid, før Luan er ny spiller på Anfield.