José Mourinho har haft fornøjelsen af at være træner for en række forskellige storklubber rundt omkring i verden. Det har budt på mange op- og nedture. Men klart flest opture. Alligevel er det som om, at José Mourinho i de seneste par år har haft en eller anden form for forbandelse over sig. 

Dén forbandelse bakker en ny statistik, fra brugeren OptaJoe, som er en del af Opta Sports-koncernen. Hér kan det ses, at Mourinho i de sidste 27 kampe har tabt hele 13 af disse!

Før de 27 kampe gik der hele 135 kampe, før den portugisiske træner havde tabt 13 kampe.

 

José Mourinho har mistet meget af den uovervindelighed, han havde i startet af sin karriere. Blandt andet kan det nævnes, at han i løbet af sine første tre sæsoner som træner for Chelsea ikke tabte en eneste kamp på hjemmebane.

I sin sidste sæson som Chelsea-træner blev det til fire nederlag på hjemmebane, og det endte også med, at han blev fyret i december sidste år.

I denne sæson har Manchester United blandt andet tabt 3-1 ude mod Watford, og så sent som i går tabte man 4-0 på Mourinhos gamle hjemmebane, Stamford Bridge, mod Mourinhos gamle klub, Chelsea FC.

Herudover tabte man også i rivalopgøret mod Manchester City på hjemmebane i en kamp, der endte 1-2 til gæsterne.

Det er i øvrigt José Mourinhos største nederlag i Premier League, som forekom i går med 4-0 nederlaget mod Chelsea. Det største i alle turneringer kom, da han tabte 5-0 på udebane mod Barcelona, da han var i netop Chelsea.

Er José Mourinho blevet en dårligere manager med tiden? Eller har de fleste klubber bare fundet ud af hvilket system, Mourinho kører med? Giv gerne din mening til kende på vores Facebook-side.