Cristiano Ronaldo har sat sin enorme villa i Manchester til salg. Han købte ejendommen i 2006. Dengang gav han 3,85 millioner pund for den store villa, som ligger i den prominente bydel, Cheshire. Ejendommen har fem værelser, en stor swimmingpool, wellness, fitness, biograf og gaming-værelse.

Hvis der går nogle Manchester United-fans rundt derude med en lille drøm om, at Cristiano Ronaldo en dag vender tilbage, er håbet lige blevet en smule mindre. Han har nemlig sat sin store villa i byen til salg.

Det er ikke første gang, at Cristiano Ronaldo prøver at sælge den store villa i Manchester. Portugiseren menes også at have sat huset til salg i 2009, da han skiftede fra Manchester United til Real Madrid.

Luke Shaw lejede sig for en kort periode ind i ejendommen, da han skiftede til Manchester United i 2014 fra Southampton. Ifølge The Sun betalte Shaw dengang omkring 50.000 kroner om måneden for at leje sig ind – men nu vil Ronaldo af med huset.

Ejendommen er beliggende i Alderley Edge-området, som huserer en række fodboldspillere, der tørner ud for en af Manchesters to Premier League-klubber.

Huset koster 3,25 millioner pund – eller godt og vel 25 millioner danske kroner.