David de Gea har af alle de forkerte årsager været i søgelyset for medierne i de seneste par uger.

Han var nemlig endnu en gang skyld i, at United desværre tabte point i kampen mod Chelsea i søndags, der endte 1-1.

De Røde Djævle kom rigtig godt fra start. De scorede hurtigt til 1-0 efter 10 minutter af Juan Mata. Desværre blev de sat tilbage efter en dårlig præstation af David de Gea. Endnu en fejl af keeperen, der også droppede i kampene mod Manchester City og FC Barcelona.

Spanieren fumlede med bolden og gav en retur på Antonio Rudigers ret dårlige skudforsøg. Den retur bold var Marcos Alonso hurtig til at opsnappe og sparke i kassen. Old Trafford var stille efter keeperens fejl.

Senere formåede de Gea dog at levere en rigtig god redning for at sikre United det ene point. Men det er nok ikke det målmanden bliver husket for i den kamp. Det er nok mere fejlen, der gjorde, at Chelsea udlignede til 1-1.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Enhver kan nok se, at de Gea i øjeblikket blot er en skygge af sig selv. Det viser en statistik lavet af Opta også. Han er i gang med en af de dårligste perioder i sin otte årige periode i klubben.

Dårligste statistik i 8 år

Han har lavet tre fejl, der alle har ført til mål i sine seneste fire kampe i alle turneringer. Det er lige så mange som han havde lavet i 123 kampe for de Røde Djævle de sidste otte år.

Der vil nu selvfølgelig være tvivl omkring hvorvidt Ole Gunnar Solskjaer fortsat ønsker at vise tillid til spanieren. Sergio Romero har nemlig vist sig som en udmærket erstatning for førstekeeperen i de seneste par sæsoner. Han har primært fået chancen i hjemlige pokalkampe.