Celtic-spillerne er aldrig populære i den blå ende af Glasgow. Men især én Celtic-spiller har vakt foragt blandt Rangers-tilgængerne. Det drejer sig om spilleren Leigh Griffiths, der ikke er for fin til at sige, hvad han mener om Rangers FC.

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Så sent som i sidste måned, svarede Griffiths aldeles hånende til en Rangers-fan i Glasgow Airport, hvor han ligesom opsummerede hans følelser for den traditionsrige, skotske klub.

-Din klub er død, kammerat. Indse det!, svarede Griffiths.

Den skotske landsholdsspiller er hundrede procent dedikeret til sin egen klub, og en af hans bedste kvaliteter, vil Celtic-fansene nok mene, er, at han kan pisse rivalerne fra Rangers rigtig meget af.

Og det var præcis, hvad han gjorde i det første Old Firm-opgør i denne sæson.

Griffiths scorede Celtics andet mål, da Brendan Rodgers mandskab besejrede opgørets værter Rangers med 2-0 på Ibrox. Men det var dog ikke selve resultatet, der vækker foraget blandt Gers-supporterne.

Kort efter anden halvlegs begyndelse, mens stillingen stadig var 0-0, valgte han nemlig at sende en lille hilsen ned mod Rangers-fansene. I forbindelse med et hjørnespark, valgte han at tørre en bussemand af i hjørneflaget, som var dekorerede med Rangers’ logo.

Herunder kan du episoden: