Nicklas Bendtner er en spiller og en person, der ofte har været udsat for kritiske røster. Denne gang fortjener han dog al den ros, han kan få. Se målet nederst i artiklen.

I lørdagens Elitserien-kamp mod Molde FK scorede Nicklas Bendtner nemlig et formidabelt mål, der har en snert af verdensklasse over sig.

I sin debut som målmand for Molde lavede Mathias Jensen en kæmpe brøler, der efter en enkelt pasning landede hos Rosenborgs danske anfører, Mike Jensen, der spillede Nicklas Bendtner.

Herfra kunne den 29-årige angriber sende bolden flot op i hjørnet med en diagonal afslutning med ydersiden.

Bolden endte næsten helt oppe i trekantsammenføjningen, og uden chance for Mathias Jensen, der altså ikke kunne rette op på sin brøler.

LÆS OGSÅ: 90% sikker handel: Manchester United TÆT på at hente angriber

Efter en god start af Molde, der scorede til 1-0 efter fem minutter, måtte man hjemme på Aker Stadion indkassere et 2-1 nederlag til danskerkolonien Rosenborg, der efterhånden ligger lunt i svinget til at blive norske mestre.

Trondheim-klubben ligger placeret på en solid førsteplads med 41 point efter 19 kampe. Nærmeste efterfølger er Sarpsborg, der har otte point op til Rosenborg. De har dog også spillet en kamp mindre.

Med sit mål i gårsdagens kamp er Nicklas Bendtner nu oppe på ni mål efter 19 kampe, hvilket placerer ham som den 4. mest scorende spiller i Elitserien.

Se målet her: