Cristiano Ronaldo har fået ny bil, og det er noget af en sag. Man har mange penge, når man kan kalde sig ejer af en 20 millioner kroners bil. 

Ronaldo har tilføjet en ny bil til sin meget store og flotte samling af biler. Denne gang er der tale om en Bugatti Chiron, som har en værdi på omkring 20 millioner danske kroner.

Når man har alt i forvejen, så er en Bugatti Chiron nok ikke noget virkelig specielt, men Ronaldo så alligevel meget glad ud, da han kom kørende, sammen med sin søn, i sin nye bil.

View this post on Instagram

Good morning 👌

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ronaldo vendte tilbage til sin målscoringsform, da Madrid i midt-ugens Champions League-kamp mod Borussia Dortmund, vandt med 3-1.

PALMA DE MALLORCA, SPAIN – AUGUST 29: Cristiano Ronaldo of Real Madrid reacts as he fails to score during the La Liga match between Mallorca and Real Madrid at the ONO Estadio on August 29, 2010 in Palma de Mallorca, Spain. The match ended in a 0-0 draw. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Den 32-årige scorede to gange for Zinedine Zidanes tropper, da de igen imponerede i Champions League, og viste, at de stadig kan, når det gælder, efter de har haft en meget svingende sæson-start i La Liga.

De spanske giganter, har nu vundet begge deres gruppe kampe i denne sæson, og kæmper om førstepladsen med Tottenham.

Ronaldo selv startede sæsonen virkelig skidt, da han i en Super Cup-kamp valgte at skubbe dommeren, efter fejlagtig at være blevet vist ud, hvilket kostede ham de første fem liga-kampe i sæsonen.

Men nu er Ronaldo tilbage igen, og er allerede klar til at score en masse mål, senest blev det til en afgørende scoring for det portugisiske-landshold, da han kom ind fra bænken og scorede til 1-0.

Derudover er han også kæmpe favorit til at vinde Ballon d’Or foran spillere som Messi og Neymar, efter at have haft en fantastisk imponerende sæson i sidste sæson, hvor han vandt Champions League og La Liga. Og hver gang de stod over for en svær opgave, så trådte han til og afgjorde kampene, med sin fantastiske målnæse. Selvom hans spil måske ikke er lige så godt, som det engang var, så er han blevet mere afgørende end han nogensinde har været.