Det gik absolut ikke som de havde håbet i den franske hovedstad da Neymar og Paris Saint-Germain lørdag aften tabte den franske pokalfinale til Stade Rennais efter straffespark.

Neymar
Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Thomas Tuchels mandskab kom ellers foran med 2-0 takket være mål af Dani Alves og Neymar.

Et selvmål fra Presnel Kimpembe lige før pausen hjalp dog Rennes ind i kampen. De udlignede da også senere i kampen på grund af et mål fra midtstopperen Mexer.

2-2 var også stillingen efter ordinær spilletid, og derfor måtte kampen ud i forlænget. PSG kunne dog ikke finde ud af at score det tredje og afgørende mål.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer

Og frustration stod malet klar i ansigterne på PSG-spillerne. Faktisk gik bølgerne så højt, at Kylian Mbappé blev sendt tidligt i bad i det 118. minut via et direkte rødt kort på grund af en stempling på Damien da Silva.

Og i straffesparkskonkurrencen gik det heller ikke godt for PSG. De første fem straffesparksskytter omsatte dog deres spark til mål, men da den sjette sparker, Christopher Nkunku, skulle skyde, så brændte han.

Og nederlaget i pokalfinalen betyder, at PSG kun slutter sæsonen med ét trofæ. Det er noget af en skuffelse for en klub med så mange midler.

Deres nøglespiller, Neymar, kan formentlig også frem til en længerevarende karantæne efter en batalaje med en Rennes-tilhænger.

Du kan se videoen nedenunder.