Transfervinduet står for døren og klubberne er allerede begyndt at handle ind. Læs, hvem vi mener, at WBA skal hente fra de resterende Premier League klubber. 

AF KRISTIAN PARIS 

Mamadou Sakho – Liverpool

Liverpool v Everton - Premier League

eEn ny centerback skulle være en topprioriteterne fro Pulis til sommer, og derfor er Liverpool bredde spilleren Mamadou Sakho perfekt.

Sakho vil have godt af at komme væk fra dumme Liverpool og starte på en frisk – for lad os bare være ærlige: Han har ikke været godt i Liverpool.

Fabian Delph – Manchester City

FBL-ENG-PR-MAN CITY-HULL

Af en eller anden grund er det ikke gået Fabian Delphs vej i Macnhester City, og klubben kunne meget vel skille sig af med englænderen nu her til sommer.

Og når den tid kommer skal WBA stå mere end klar. Delph er en dynamisk, god allround midtbanespiller, der bare mangler spilletid for at nå den optimale form.

Er godt nok lige fyldt 27, men den tidligere landsholdsspiller har i hvert faldt et gode sæsoner i benene endnu – mindst.

Andrew Robertson – Hull City

Crystal Palace v Hull City - Premier League

Det vil bestemt være lettere at hente ham her end Sakho, og det er handel, der giver mening: Andrew Robertson er netop rykket ned, men spilleren ønsker i den grad ikke tilbage til the Championship, efter forrygende præstationer på Hulls venstreback.

Kelechi Iheanacho – Manchester City

Everton v Manchester City - Premier League

Kelechi Iheanacho er næsten en glemt spiller i City, efter han er røget en del længere ned i hierarkiet efter købet af Gabriel Jesus.

Og derfor er det også svært at se, hvordan Guardiola på noget tidspunkt vil kunne give ham spilletid, hvorfor han formentlig allerede bliver solgt eller udlejet til sommer.

For Iheanacho er bestemt målfarlig – bare giv han en chance, et ben og en bold og så garanterer afrikaneren for mål.