sunderland røg, ikke særlig overraskende, tilbage til den næstbedste række i England, efter adskillige sæsoner i Premier League. Nu er der kun et mål for the Black Cats, og det er at komme tilbage til PL i første forsøg. 

AF KRISTIAN PARIS

Nedenunder finder du en vejledning over hvordan det sker, og i særdeleshed, hvilke spillere, der skal gøre det.

Sunderland spillerne vender tilbage til træning på torsdag, men adskillige profiler forventes at forlade klubben pga, nedrykning, inden sommeren er ovre. Jordan Pickford har allerede taget skridtet.

Hvis de skal komme tilbage til the Premier League til sæsonen 18/19 bliver de først og fremmest nødt til at holde på de profiler der er tilbage. Derudover skal der

1) Lee Cattermole

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-ARSENAL

Kun to klubber er i første forsøg kommer tilbage til the Premier League over de sidste syv år: Newcastle i 16/17 og Burnley 15/16.

For at gøre det samme, har Sunderland brug for en leder og det finder de den altid hårdtarbejdende Lee Cattermole.

Cattermoles arbejdsrate er enorm og han besidder den passion og engagement som Sunderland i de sidste par er blevet kritiseret for at mangle.

2) Didier Ndong

Sunderland v Manchester United - Premier League

Sunderlands rekordindkøb didier Ndong imponerede i sin første sæson i Premier League, og selvom landsholdsspilleren fra Gabon kun er 23 år har han en stor fremtid foran sig.

Han har en imponerende evne til at dække hele midtbanen, ligesom han sidste år også viste offensive kvaliteter ved at score mål.

Sunderland skal for alt i verden IKKE sælge Ndong – uanset klubbens finansielle situation. Behold ham og kom tilbage til Premier League…tak.

3. Duncan Watmore

Sunderland v West Bromwich Albion - Premier League

2017/18 kan blive sæsonen, hvor Duncan Watmore bliver lagt mærke til.

Sidste sæson er helst en, der skal i glemmebogen, eftersom den Manchester-fødte spiller var ude en stor del på grund af en skade.

Den unge kantspillers spilllestil, der bygger på hurtighed og energi er noget, der passer perfekt ind i the Championship, og som kan splitte et hvert forsvar.

Men ligesom Ndong har Watmore også en del at bygge ovenpå. Hans sidste koncentration på sidste tredjedel af banen mangler skarphed og det skal han få styr på, hvis han vil tilbage til landets bedste række i første forsøg.