Ari Skulason er en mand, der er eftertragtet af flere klubber efter Islands imponerende præstationer under EM-slutrunden, heriblandt belgiske Lokeren.

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Hans kontrakt udløber ved årsskiftet, så derfor kan Ari Skulason erhverves billigere.

Til tipsbladet.dk udtaler den islandske landsholdsspiller følgende:

”Jeg har haft fokus på EM, så jeg har ikke tænkt så meget over det. Jeg har lidt med min agent, men ellers har der ikke været så meget.

Selvfølgelig vil man altid gerne spille i en bedre liga og en større klub, men jeg er også nødt til at tænke på familien. Jeg har tre børn, og det er det vigtigste for mig. Vi har det godt i Danmark, men vi skal snakke om det hele over de kommende par uger.”

Ari Skulason afviser ikke at fortsætte i Odense. Og det på trods af, at større klubber frister ham.

”Jeg har ikke talt med OB, fordi jeg som bekendt har været til EM med Island. Jeg kan ikke give klare svar om min fremtid, men lige nu nyder jeg min ferie, mens jeg skal i gang med at afklare en masse ting i forbindelse med min fremtid.”

OB er godt besat på midtbanen, mens man denne sommer har købt Joao Pereira fra SønderjyskE. Det giver øget konkurrence for Skulason, der dog er fortrøstningsfuld omkring sin egen fremtid i Danmarks tredjestørste by.

”Klubben har fået mange spillere denne sommer på de positioner, som jeg spiller, men det er noget, jeg har prøvet før. Jeg er klar til at kæmpe videre for en plads i startopstillingen, og så må vi se, hvad der sker.”

Ari Skulason kom til Odense i sommeren 2013 fra den svenske klub GIF Sundsvall.