af: Emil Plovgaard

Der sker ofte overraskelser i pokalturneringer. Og tirsdag aften var ingen undtagelse i Sydbank Pokalen. Kolding IF, der til daglig spiller i landets tredjebedste række spillede med en mand i undertal i mere end en time, men alligevel lykkedes det 2. divisionsklubben at slå superligamandskabet, Randers FC, ud af pokalturneringens tredje runde efter forlænget spilletid.

Thomas Thomasberg kan næppe være en tilfreds træner dagen derpå. Tirsdag aften led hans hold nemlig et nederlag på 2-1 til Kolding IF, og røg dermed ud af denne sæsons pokalturnering Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Pokaleventyret sluttede brat for Randers FC tirsdag aften. Thomas Thomasberg og co. kan derfor nu fokusere fuldt ud på Superligaen, hvor målsætningen hedder en plads i den øverste del af rækken.

Randers FC var tirsdag aften på besøg hos Kolding IF i pokalturneringens tredje runde. Og det blev en oplevelse, de nok helst vil glemme hurtigst muligt. Hjemmeholdet ekspederede nemlig østjyderne ud med 2-1 efter en sen udligning. Rune Nautrup blev dagens helt for værterne, idet han scorede det afgørende mål i den forlængede spilletid.

Planmæssig start for Randers FC, men så…

Randers kom ellers foran efter seks minutters spil, da den tidligere Derby-spiller Emil Riis bragte gæsterne foran. Herefter var det en lidt stille affære, indtil en halv time inde i kampen, hvor hjemmeholdets Denis Fazlagic blev præsenteret for et rødt kort. Kronjyderne kunne gå til pause med en 1-0-føring, og var dermed på vej videre. Troede de.

For tre minutter før tid udlignede Henrik Brodersen for hjemmeholdet, og dermed gik kampen helt frem til forlænget spilletid.

Hvis man troede, at Superliga-holdet skulle have flere kræfter end hjemmeholdets ti mand i den forlængede spilletid, så må man tro om igen. Efter 107 minutters spil, bragte Rune Nautrup Kolding IF foran med 2-1.

En føring, som hjemmeholdet holdt i yderligere 13 minutter. Dermed er de videre til fjerde runde i pokalen.