Af Anders Lang Jensen

Jose Mourinho forbereder et helt vanvittigt skifte for Alexis Sanchez til Manchester United. Det skriver avisen Express.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Den absolutte topkandidat, til et drømmeskifte til Old Trafford til sommer, er franske Antoine Griezmann i Atletico Madrid. Men han vil ifølge flere medier ikke til Manchester-klubben, og derfor må Jose Mourinho se andre veje.

Det har han i den grad gjort, for nu skulle Arsenal-stjernen Alexis være et varmt emne hos Manchester United, der jagter en verdensstjerne til i sommerens transfervindue. Sanchez er kommet i unåde hos Arsenal, og ligner mere og mere fortid på Emirates Stadium.

Chileneren vil ikke forlænge kontrakten med The Gunners grundet de dårlige resultater og Arsene Wengers manager-evner. Mourinho holder et skarpt øje på situationen omkring Alexis og sagens udvikling.

Arsenal vil dog absolut ikke sælge til en ligarival. Derfor er Juventus, Atletico Madrid og PSG også navne der nævnes i forbindelse med det store skifte for chileneren under sommerens dramatiske vindue.