Du kendte ham nok ikke før dette transfervindue, men eftersom samtlige store klubber i Europa er blevet kædet sammen med ham, kender du nok også til hans eksistens nu. 

AF KRISTIAN PARIS

OGC Nices midtbanespiller Jean Michael Seris karriere har fået kometfart på efter flere storklubber  i Europa har fået øjnene op for hans potentiale. Den unge spiller har angiveligt fået tilbudt en kontrakt fra blandt andre Barcelona.

Den franske spiller har som sagt gjort sig positivt bemærket i sidste sæson, og det har ført til stor interesse fra adskillge klubber. Men ifølge Mundo Derportivo har franskmanden eftersigende sagt nej til et skifte til den spanske storklub.
Desuden er det kommet frem, at han også har afvist et skifte til de franske rivaler fra hovedstadsklubben PSG, London klubben Arsenal med den franske manager, Wenger i spidsen og den italienske hovedstadsklub AS Roma, der også har gjort opmærksom på sin interesse i spilleren.

 

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Det rygtes også dog yderligere, at Barcelona og Nice allerede har forhandlet en handel om Seri, og at Seri har fået lov til sige farvel til sine holdkammerater, efter holdet skal spille den anden Champions League på tirsdag i næste uge.

Nice præsident Jean-Pierre Riviere rygtes faktisk at være gode venner med Barcelonas ditto Josep Bartomeu. Og det er måske det sidste, der mangler i puslespillet om den franske midtbanespiller.

En spiller, der uden tvivl har vist sine kvaliteter ved at hjælpe holdet til en forbløffende tredjeplads i ligaen sidste sæson. Et hold, der desuden også har italienke Mario Balotelli på holdkortet.

Seri er angiveligt ude på at komme væk fra Nice så hurtigt som muligt, hvorfor en transfer inden vinduet slutter er højst sandsynligt.