Sassauolo-direktør Giovanni Carnevali fortæller at der har været bud på deres angriber, men at de har afslået fordi de har tjent godt med penge på spillersalg.

Af Lasse D. Drescher

Den 25-årige Sassauolo-angriber Gregoire Defrel har i den nuværende Serie A-sæson scoret seks mål. Calciomercato skriver at Sassauolo afslog et bud på den velspillende angriber, fra den franske klub Olympique Marseille.

(Photo by Dino Panato/Getty Images)

Marseille skulle efter sigende have budt omkring 225.000.000 kroner på den 25-årige franske angriber. Sassauolo-direktøren Giovanni Carnevali udtaler også, at der er kommet et bud på Defrel.

Giovanni Carnevali udtaler følgende til Corriere dello Sport:

“Ja, vi modtog bud på Gregoire Defrel. Buddet lød på 225.000.000 kroner, men vi afslog det. Vi har tjent nok på at sælge spillere, derfor har vi valgt at afslå, da vi nu har muligheden til det, fordi økonomien er solid.”

Calciomercato skriver også at AS Roma skulle have interesse i den franske angriber, men den italienske storklub bød kun 125.000.000 kroner, samtidig med at de først ville leje Gregoire Defrel og så have muligheden for at købe ham permanent.

Læs også: Aguero smidt af holdet: Real Madrid vil smide disse to stjerner i byttehandel