Tottenham er efter sigende klar til at sige farvel til deres profil Nabil Bentaleb.

Foto: Action Images via Reuters / Andrew Couldridge

Foto: Action Images via Reuters / Andrew Couldridge

Af Emil Plovgaard

Tottenham Hotspur-midtbanespiller, Nabil Bentaleb, er angiveligt et emne for Serie A-klubben Napoli. Det skriver engelsk avis.

21-årige Bentaleb skrev under på en ny kontrakt med Tottenham i juli 2015, optrådte blot i fem Premier League-kampe i sidste sæson.

Ifølge den engelske avis, Daily Mail, så vil Tottenham være villige til at lade deres spiller skifte væk fra White Hart Lane for at gøre plads til et nyt indkøb.

Læs også: Avis: Manchester-klub byder på Embolo

Spillere som Victor Wanyama og Breel Embolo er blandt andet blevet nævnt som mulige indkøb til Mauricio Pochettinos mandskab.

Det er ikke kun Napoli som er interesseret i Tottenham-profilen

Angiveligt skulle Serie A-mandskabet Napoli have vist interesse i Totteham-spilleren, men den algeriske spiller har også vakt interesse hos Crystal Palace, som angiveligt skulle have Bentaleb som et af sommerens helt store transferemner.

Læs også: Officielt: Nicolai Jørgensen skifter til Æresdivision-klub

I landsholdsregi repræsenterer Nabil Bentaleb det algeriske landshold, hvor han indtil videre står noteret for 17 landskampe og tre mål.

Siden 2012 har den algeriske midtbanespiller optrådt for engelske Tottenham, som han skiftede til fra franske Dunkerque.

Avisen melder intet om transfersummen, som Napoli vil give for midtbanespilleren, men der meldes om beløb på 130 millioner kroner.

Læs også: Mourinho giver United-spillerne en chance for at vise hvad de kan