Napoli har de seneste par sæsoner oplevet et øget succes. Det kommer efter opblomstringen af spillere som Koulibaly, Insigne, Higuian osv. Nu er de ved at hente en anden stjerne. 

AF KRISTIAN PARIS 

FC Portos målmand Iker Casillas er angiveligt blevet tilbudt til Serie A klubben Napoli som erstatning for den anden spanske målmand, Pepe Reina. Det bekræfter klubbens officielle radio kanal.

Casillas har været manden, der har vogtet buret i Porto siden han nærmeste blev smidt ud af sin barndomdsklub, Ral Madrid i sommeren 2015. Det skete efter adskillige kontroverser med manager, Jose Mourinho, og næsten en hel sæson på bænken.

Men nu er den 36-årige keeper altså ude efter en ny klub og arbejdsgiver.

 

FBL-POR-LIGA-PORTO-MARITIMO

Ifølge Football Italia har Casillas’ agent angiveligt kontakten Serie A klubben for at forhøre sig om et potentielt skifte til støvlelandet. Det sker efter Napolis nuværende førstevalg mellem stængerne, den tidligere Liverpool målmand Pepe Reina, har haft svingende præstationer.

Og tilliden til spanieren Reina er kommet til det ultimativt laveste – i hvert fald hvis man spørger klubbens fans – efter han bare ikke har leveret gang efter gang. Måske en konsekvens af alderen. Reina er trods alt 34 og fylder 35 til august.

Men det faktum, at Reinas præstationer har noget at gøre med alderen er lidt et paradoks. For som alle nok ved, er Casillas ikke hvad han har været, og den 36-årige spaniers karriere har de seneste par år været særdeles usikker. Måske Casillas allerede stopper med fodbolden nu?

FC Torino v SSC Napoli - Serie A

Men for Reina, går det seneste rygter på, at keeperen er på vej tilbage til sin gamle chef, Rafa Benitez, der netop er rykket op i Englands bedste række, Premier League med Newcastle.

Reina vil på den måde blive en del af den  nye omvæltning i Benitez’ klub – rygterne indebærer hele syv nye ansigter i Newcastle frem mod den nye sæson.