Den 30-årige Inter Milan-stjerne Antonio Candreva, rygtes endnu engang mod Premier League-storklubben Chelsea. 

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige Inter-stjerne Antonio Candreva rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub. Det er endnu engang Premier League som sættes i forbindelse, med den italienske kantspiller.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Chelsea har tidligere vist stor interesse i Candreva. Det er endnu engang Premier League-storklubben som viser interesse i Antonio Candreva. Italieneren var tidligere rygtet mod Chelsea, dog uden at det blev til en færdig handel.

Antonio Candreva skiftede i sommers fra Lazio til Inter Milan, for en overgangssum på omkring 155.000.000 kroner. Candreva har tre år tilbage af hans kontrakt med Inter, men han skulle samtidig have interesse i at slutte sig til Contes Chelsea-trup.

Er der en genforening undervejs?

Den italienske kantspiller har tidligere haft Antonio Conte som hans træner. Det var i en periode, hvor Antonio Conte var træner for Candreva på det italienske landshold. The Sun mener at Candreva har interesse i en genforening.

Den italienske kantspiller spillede i sidste sæson 45 kampe, for den italienske storklub. Det blev til otte assist og otte scoringer, i løbet af den sæson for den 30-årige italiener.

Læs også: EM 2017 – Den komplette guide: Her er alt, du behøves at vide