Den 21-årige danske midterforsvar Andreas Christensen, rygtes ifølge italiensk medie væk fra Chelsea. Der er nemlig stor interesse fra Serie A-storklubben AC Milan, skriver det italienske medie Calciomercato på deres hjemmeside.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Serie A-storklubben AC Milan jagter Chelsea-spiller. Det er den danske forsvarsspiller Andreas Christensen som ifølge det italienske medie, rygtes væk fra den engelske storklub.

(Photo by Alexander Scheuber/Bongarts/Getty Images)

Dog forventes det at den italienske Chelsea-træner Antonio Conte, har planer om at holde fast i Andreas Christensen. Den danske Chelsea-spiller er blot 21 år, og han har været solid i de kampe hvor Antonio Conte har sat ham i spil.

Derfor må man forvente at AC Milan skal ud og tilbyde mange penge, for at have en chance i jagten. Men hvis Antonio Conte har fortalt Chelsea-ledelsen at han vil bruge Andreas Christensen i fremtiden, så vil ledelsen måske sørge for at handlen ikke bliver til noget.

Andreas Christensen har været Chelsea-spiller siden 2012, men det har ikke altid været muligt at få spilletid for danskeren. Men i sidste sæson var Andreas Christensen udlejet til Bundesliga-klubben Borussia Mönchen-gladbach.

Det var et ophold som gjorde Christensen til en eftertragtet forsvarsspiller, blandt mange europæiske storklubber. Det meldes dog samtidig at AC Milan er klar til at spendere penge, på en spiller som de ønsker.

Har AC Milan mange millioner klar?

Da de var ude i løbet af sommeren og spendere mange millioner, da de hentede mange spillere til klubben. Derfor må det som sagt forventes, at AC Milan ikke er bange for at gå ud og bruge mange penge.

Men spørgsmålet er så bare, hvor meget ønsker AC Milan egentlig at sikre sig den unge danske forsvarsspiller. Er han de mange penge værd, som Chelsea forventes at kræve for Andreas Christensen.

Læs også: PSG går TRANSFER-AMOK: Vil hente de to største stjerner i Premier League