Nelson Semedo sendte Sergio Ramos på grillen i onsdag aftens 1-1-opgør i El Clásico. Du kan se episoden længere nede i artiklen.

Sent inde i anden halvleg af Copa del Reys første semifinaleopgør, gjorde Semedo entré ved frimærket i den højre side af banen.

Ramos opfangede det potentielt farlige angreb og forsøgte desperat at blokere for Semedo. Men den portugisiske højre back var klog nok til at vente på Ramos’ tackling og lavede straks et ’falsk’ indlæg.

Og det fik altså næsten Sergio Ramos hele vejen ud til reklamebanderne og blev, så at sige, destrueret af Nelson Semedo.

Den portugisiske højre back kom da også fri af duellen med Sergio Ramos, men desværre for FC Barcelona lykkedes det ikke Lionel Messi at skyde bolden forbi Keylor Navas i Real Madrid-målet.

Her kan du se situationen, hvor Nelson Semedo sender Sergio Ramos på grillen:

Der var mange Twitter-brugere, som nød, at Ramos blev sendt på grillen.

Den 32-årige Ramos fik sit første gule kort 10 minutter inde i El Clásico. Han var heldig med ikke at blive udvist, da han tacklede Arthur Melo kort tid efter.

Ramos har skrabet i alt 200 gule kort sammen i sin karriere. Det er også blevet til 24 røde kort. Dermed er han den spiller i La Liga, som har fået flest kort. Det samme gælder i Champions League.

Derudover er han også den spiller for det spanske landshold, der har fået flest gule kort nogensinde. Og for at det ikke skal være løgn, gør det samme sig gældende i El Clásicos historie.

Utroligt nok fik han ikke et eneste rødt kort i løbet af kalenderåret 2018, men mon ikke det kommer i 2019?