Liverpool har desværre været genstand får nogle dårlige og uheldige transfers de seneste år. Se bare på fx Andy Caroll, Simon Mignolet og Mamadou Sakho. Og det er sidstnævnte, der eri fokus nu.

AF KRISTiAN PARIS

La Liga klubben Sevilla overvejer i øjeblikket at byde på Liverpool spilleren Mamadou Sakho, der ikke har megen fremtid tilbage i Merseyside klubben.

Football Espana bekræfter nemlig, at Sevilla, der netop har solgt Adil Rami til Marseille er på udkig efter en afløser til spilleren. Og der har de altså udset sig Sakho fra Liverpool.

 

 Sakho var sidste halvdel af sidste sæson på udlån til Crystal Palace fra samme række. Nu ser
han dog ud til at skifte arbejdsgiver igen, efter kanariefuglene ikke har kunnet matche den pris
som Liverpool forlanger for midterforsvaren. En pris på ca 300 millioner.

Sevilla forventes dog heller ikke at byde så meget på spilleren, hvorfor det rygtes, at de er i gang med at forhandle en ny pris med den røde del af Liverpool.

 (Photo by Alex Broadway/Getty Images)

For franskmandens tid på Anfield er der nok ikke meget tilbage af. Det rygtes, at ham og den nye manager, Jürgen Klopp, bestemt ikke kommer godt ud af det med hinanden, efter Sakho blev degraderet til at spille med klubbens U23-hold inden han blev udlånt til Palace i første del af sæsonen.

Sakho har dog modsat udvist stor professionalisme under dette kontrovers. Han har ikke  udtalt sig til medierne, men har i stedet arbejdet højt for at komme tilbage til det niveau han tidligere har været på. Han kom nemlig ikke med til klubben pre season tour i Hong Kong.

Sevillas sportschef, Oscar Arias, siges dog at være en store beundrer af spilleren, der tidligere har været anfører for PSG i den bedste franske række.