Den spanske klub var i dag på besøg hos oprykkernes Leganes, hvor de skulle forsøge at bryde deres negative stime som tæller 17 måneder uden sejr på udebane. De vandt 3-2. Og scorede sejrsmålet med fem minutter tilbage. Tillykke.

Af David Paris

Den spanske La Liga-klub og dobbelte Europa League-vindere Sevilla har det seneste halvandet år været inde i en mindre krise. Klubben havde inden lørdagens kamp, ikke vundet på udebane i 17 måneder. Midtbanespiller Pablo Sarabia scorede med fem minutter tilbage af kampen til slutresultatet 3-2 og endte dermed han og holdets 17 måneder uden sejr på udebane i La Liga.

Faktisk kom holdet allerede på rette kurs efter 25 minutter, hvor Franco Vazquez headede føringsmålet ind i netmaskerne. 10 minutter efter 2.havlegs start doblede den tidligere Manchester City- og Arsenal-spiller Samir Nasri resultatet og så så det pludseligt sort ud for oprykkerne fra C.D. Leganés S.A.D., der i øjeblikket, efter otte kampe indtager rækkens 11. plads.

På tre minutter fik klubben med den tidligere Brøndby-spiller Alexander Szymanowski på lønningslisten vendt kamp med to scoringer. Og minsandten om ikke det var Szymanowski, der scorede og siden holdkammeraten David Timor.

Som skrevet tidligere nettede Sarabia efter en god tur på venstrekanten efter 85 spillede minutter og så kunne jublen brøde ud for de få tilrejsende Sevilla-fans på det lille Leganés-stadion.

Næsten halvandet år uden sejr på udebane, dvs. 22 kampe i La Liga, fik Sevilla gjort kål på og de ligger i skrivende stund nummer 1 i La Liga. Dog, hvis Real Madrid og Atletico Madrid vinder deres kampe senere i dag kan begge klubber overhale Sevilla. Førstnævnte møder Real Betis, mens lillebror Atletico skal op i mod Granada.